Thursday, June 1, 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Salam Ladiess ♥



Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop adalah salah satu platform shopping online terbesar direct dari china yang telah menawarkan khidmat barangan yang murah daripada taoboa.com yang telah ditukar kepada SG shop untuk para pelangan di Malaysia. SG shop menjual pelbagai jenis produk seperti pakaian, kosmetik, produk kesihatan dan kecantikan, barangan elektronik, perabut dan pelbagai aksesori.  

Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.


Dah lama cari toys rak , pernah jumpa tapi mahal jugak la.. di SGshop murah dan cantik, kalau memang boleh la umi beli untuk putera mikaell. :)


 aku ada sumsung tab 3, so senang nak bawak tab + keybord yang kecik ni kemana-mana.. tak payah dah usung laptop dah.. hehe jadi senang la nak upadate blog kalau dah ada keybord ni.. hehe


sebab nak beli yang ni ialah aku terlalu teruja tengok sebab cute sangat.. colour febret pulak tu.. malam ni comfirm mimpi bercakap dengan cawan ni.. hehe

okey done. harap ada rezeki memang contest ni.. inshaAllah :)
Terima kasih sudi baca.


4 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Storage cabinet tu lawa sangat..
All the best sis..

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkaflitula cutekan.. sesuai nak susun mainan anak-anak.. hehe :) thanks sis :)

sha dhira said...

Cute-cute semuanya.. Mintak2 ada rezeki kita menang, nanti boleh shopping.Amin

Shad
https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

Intan Saffyna said...

@sha dhira amin.. amin.. moga kita akan menang contest ni.. and dari tadi i tunggu email tapi takde pun.. hehe :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna