Thursday, June 1, 2017

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Salam Ladiess ♥

Selasai dah berbuka puasa, baru ada mood nak jalan-jalan blogwalking sambil terserempak dengan giveaway and terus join. banyak dah jumpa giveaway shopping credit ni.. memang ohsem la kan kalau menang Rm100 untuk setiap 10 orang yang bertuah.. harap saya pun ada rezeki jugakk hehe

klik banner untuk join :)
Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100.


2017 Female White Diamond Thick Soled Slippers A Muffin Bottom Slope With All-Match Shook With Fashion Comfortable Slippers

ni la yang saya nak beli kalau menang sebab sandals macam ni senang sarung je dan cepat kalau nak pegi event.. lagi pun di Sg shop lebih murah. hehe

tarikh tamat 14 june 2017.. jom join support sesama blogger :)

Terima kasih sudi baca.

16 comments:

Lokman Hakim said...

Gud luck kak...

Intan Saffyna said...

@Lokman Hakim thanks awak :)

Shahida Dzulkafli said...

Singgah sini.. semoga berjaya..

sofie adie said...

thank for joining the GA! all the best and salam ramadhan! :)

Raizah Halisah said...

goodluck ^^

http://raizahalisah.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

MG schmidt said...

gudluck!


jom jalan2 blog tgk video VIRAL kena baling seliper :)


http://denhanda.blogspot.my/2017/06/baling-selipar-kerana-berebut-parking.html

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli thanks sis, good luck too :)

Intan Saffyna said...

@sofie adie thanks sis, semoga ada rezeki nanti.. salam ramadhan :)

Intan Saffyna said...

@Raizah Halisah all the best awak :)

Intan Saffyna said...

@MG schmidt thanks.. ada masa sy tengok video viral tu ye.. hehe :)

Cuya said...

assalamualaikum..
jemput join!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/05/sgshop-jom-shopping-contest.html

Intan Saffyna said...

@Cuya terima kasih.. saya dah join.. hehe :)

Elih Japahar said...

Good luck...dtg dr ga yang sama :)

Cik Kejupenyet said...

SINGGAH BW

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

Intan Saffyna said...

@Elih Japahar thanks good luck too :)

Intan Saffyna said...

@Cik Kejupenyet thanks sis.. all the best :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna