Tuesday, August 29, 2017

SGshop Merdeka Giveaway

Salam Ladiess ♥


Sg shop meedeka datang lagi.. yehu.. shopping lagi.. haha jom la join, masaih sempat lagi. okey kalau sebelum ni Giveaway ni terbuka kepada blogger je kan, tapi sekrang sudah ada dua ketagori iaitu untuk blogger dan yang bukan blogger pun boleh join.

kalau nak tau lebih detail cara-cara nak join tu boleh klik sini → SGshop Merdeka Giveaway
cuma kalau ada sememangnya blogger boleh follow stepp dibawah ni. kalau nak klik link ⬏ tu pun boleh. :)
klik banner untuk Join :)



satu item ni yang aku nak beli sangat, sebelum ni hold dulu sebab aku dah bekenan barang lain yang lagi ohsem.. tapi sekarang kalau ada rezeki aku nak beli yang ni la.. dah jatuh cinta ni.. hehe

European Butterfly Glaze Lace Coffee Cup Dish Suit Tea Mug Cup With The Cup For Cup Of Milk

sweet kan.. kalau nak jugak macam ni, jom join cepat. mana tahu rezeki yang terselitkan.. good luck semua.. 😘


Terima kasih sudi baca.

3 comments:

Zurainny Ismail said...

Thank you for joining our GA. The tea set is so sweet... :D

Nona Qiyah said...

Whoaaa. Cantiklaa.. Good luck ehh

That Azie said...

Good luck! jemput visit blog saya sbab saya ada buat giveaway :D

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2018 ©All Right Reserved by Intan Saffyna