Friday, October 06, 2017

Hadiah Giveaway Yang Akan Dimenangi Oleh Blogger Bertuah

Salam Ladiess ♥

Ini diantaran hadiah yang bakal korang dapat bila tamat Giveaway Besar-Besaran by Intansaffyna. Hadiahnya disponsor oleh beberapa blogger dan aku jugak menawarkan hadiah-hadiah yang menarik. sempena birthday aku yang ke tigaploh ni, aku mencari 30 orang blogger bertuah melalui randomly. siapakah itu? hehe **terpaksa kurangkan dari 30 pemenang sebab peserta tak sampai 50orang yang join.. sebab? BACA SINI

Caranya adalah wajib mengikut semua syarat yang diberikan. mudah sahaja. Klik Sini untuk Join.
Sebelum tu mari cuci mata tengok apa yang bakal korang dapat..


Sebelum join kita kasih warm up sikit mata..👀 jom tengok hadiah apa yang bakal korang dapat.. yang pastinya tidak menyecewakan..
👇👇👇
Hadiah Utama X 3 Winner
Marcella Skinz'

yang ni special case tau, sebab pemenang kena bagi testimoni sendiri dan buat review diblog dan social media (linked) masing-masing, dalam masa seminggu selepas terima produk. kira macam review produk la..

Hadiah Pertama X 5 Winner
Topup & Tudung/Inner

Hadiah Kedua X 2 Winner
Tampared Glass (Pilihan handphone)

Hadiah Ketiga X 2 Winner
Ear Phone (Random)
Hadiah Keempat TOPUP
Topup RM10 X 1 Winner
Topup RM5 X 6 Winner


Hadiah Kelima CASH
RM30 X 1 Winner

Hadiah Sagu hati X 2
Fridge Magnet OR lain2 barang (akan difikirkan)
Menarik tak?.. jom join and tag kawan-kawan sekali tau. 😘
Hadiah akan ditambah jika sambut giveaway meriah.. gituu.. hehe

ps/ aku pos awal entry ni.. gambar belum ada.. nanti aku update balik.. just info dulu.
Terima kasih sudi baca.

17 comments:

Anum Abdullah said...

wah..best best semua hadiah dia...tak sabar nak join..

Intan Saffyna said...

@Anum Abdullah okey.. join tau.. hehe :)

Hanafi Abdullah said...

Give away yang amat menarik..

semoga enjoy semuanya nanti

cahaya hayati said...

bestnya hadiah.

Kunjung balas & done follow

Intan Saffyna said...

@mrhanafi dot com ishaAllah..moga GA ni berjalan lancar :)

Intan Saffyna said...

@Cahaya Hayati thank.. jemput join sis :)

Noor Maizan said...

Bestnya hadiah Kak...thanks Invite, nanti free Mai join ya...

Intan Saffyna said...

@Noor Maizanokey.. nanti join tau..:)

Busyra Takiyudin said...

gud luck akakkk

mek yunie said...

bestnya oii ! kena join

Intan Saffyna said...

@Busyra Takiyudin okey tq.. nt join ye :)

Intan Saffyna said...

@ayunie ramli bestkan.. mesti join tau nanti.. hehe :)

Mellya Musa said...

bestnya hadiah !

Mellya Musa said...

bestnya hadiah !

Intan Saffyna said...

@Mellya Musa kalau hadiah best meh join meh.. hehe :)

Ronaldmohoni said...

Akan join

Intan Saffyna said...

@Ronaldmohoni Dialu-alukan untuk join :)