Monday, October 09, 2017

Happy Birthday To Me

Salam Ladiess ♥

Secara rasminya aku dah pun capai umur yang ke 30 tahun. serius aku memang tak percaya dengan diri sendiri yang aku dah masuk ke alam tigaploh-an.. terasa diri ni muda lagi tapi hakikahnya aku dah tua.. sepatutnya umur yang macam aku sekarang anak dah dua tiga orang tapi aku baru je sorang jaga budak bertuah tu ha.. mungkin sebab tu jugak aku selalu perasaan muda.. kekdahnya kan..😆

kat mana-mana aku pegi tak kiralah pegi event ke kenduri ke shopping kat pasar malam ke kan, mesti ada yang akan menegur aku even tak kenal dan baru nak kenal je pun.. aku ni jenis tak boleh orang tegur mula peramah aku keluar.. sembang apa tah sambil tunggu kebab pita siap, akak tu berborak macam dah lama kenal..

part best bila laki aku datang bawak anak aku..terus akak tu tanya dah kawen ke dah ada anak ke.. aku.. laaa ni anak saya la kak.. terus dia nak tanya umur aku.. aku pulak nak main teka teki dengan akak tu suh teka.. dia kata aku 24tahun.. aku.. macam betul ke kak.. hahah tergelak kejap..  tapi aku bagitahu jela saya dah 30 tahun la... lagi dua bulan.. haha
terus dia terkejut.. tetiba kebab dah siap.. 😂
(masalahnya dah kenapa aku cite benda pasar malam ni... 😏)
↧↧
tapi story diatas menujukkan aku tak makan usia.. perasan lagi.. sebelum tu aku nak mintak izin kat sapa yang baca entry ni supaya kasi can kat aku nak perasan muda sebab aku tak boleh terima kenyataan yang aku dah umur tiga puluh. 😵

apa2 pun terima kasih yang wish bezday untuk aku.. aku sangat hargainya tau.. cuma belum potong kek lagi.. takpe lewat sikit pun sebab nak sambut birthday dengan mama together in oktober jugak.
HAPPY BIRTHDAY TO ME AGAIN.. hehe

ohh jangan lupa join Giveaweay ye.. banyak hadiah menarik menanti anda.. 💘
Terima kasih sudi baca.

16 comments:

Erni Hasmiza said...

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to you kak Intan
Happy birthday to you
*tiup lilin*
Masuk 30an ke 20an apa ke tak kisah janji hidup berkat and happy

mrhanafi dot com said...

selamat menginjak umur yang ke 30 tahun..

dalam ertikata yang lain..

selamat hari lahir

hainom OKje said...

Happy Bezday Intan....moga sentiasa dlm limpahan rahmat Allah. Satu bonus tu tau kalau org tgk awet muda... banggalah jugak dlm hati kan hihi..
Dapat hadiah dpd cik abe? Bizi bodi sikit hihi

Intan Saffyna said...

@Erni Hasmiza thanks awak siap nanyi lagu happy birthday utk kak fyna... hehe

Intan Saffyna said...

@mrhanafi dot com terima kasih ye.. :)

Intan Saffyna said...

@hainom OKjethanks sis.. saya hanya dapat cinta je.. kehkehe..

Busyra Takiyudin said...

hepy belated besday kakkk.. maaf lambat wishhh.. hehe

Mrs Pip said...

happy birthday sis,
semoga sentiasa happy murah rezeki dan sihat ...
wah, dah 30 tahun eh?
selama ni ingat Intan 25 or 26 tahun gitu ...
awet muda ni, apa rahsianya? ...

Intan Saffyna said...

@Busyra Takiyudintakpe busyra.. thanks tau :)

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip thank you sis.. takde apa rahsianya pun.. saya biasa2 je.. :)

Nina Mads said...

happy belated birthday intan ☺️

Rabiahtul Adawiyah said...

selamat hari lahir kak

Intan Saffyna said...

@Nina Madsthanks nina :)

Intan Saffyna said...

@Rabiahtul Adawiyahtq awak :)

E'in said...

happy belated birthday awak!

Intan Saffyna said...

@E'in tq ein :)