Tuesday, October 03, 2017

Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Besar-Besaran

Salam Ladiess ♥

Dah lama tak mintak sponsor kat blogger lain, tapi kali ni kite try jela mana tahu ada yang sudi sponsor untuk Giveaway yang bakal berlangsung tak lama lagi (dalam bulan oktober ini) harap ada yang sudi bantu menjalankan Giveaway Besar-Besaran ni. aku juga ada menyediakan hadiah untuk para peserta. cuma sponsor ni untuk penambahan hadiah la.

untuk pengetahuan semua Giveaway akan dilancarkan pada 8 oktober 2017 iaitu pada birthday aku, so sempena hari jadi aku ni aku nak buat giveaway moga semua blogger sudi join..  bagi siapa nak tingkat follower/pengview blog dan social media boleh sponsor dan letak syarat tiga syarat pada para peserta yang join.


korang boleh sponser apa saja janji halal hehe..
sebagai contoh : topup,review,bloglist,tunai,barangan,makanan,coklat,skincare,pakaian dll.
👇👇
untuk yang sudi sponser boleh email kat intansaffyna@gmail.com
Letak subjek : SPONSER GIVEAWAY BESAR BESARAN
Nama :
Syarat untuk peserta (3 sahaja) :
Hadiah dan kuantiti :
Contact No/Email : 
Terima kasih yang tak teringgah pada yang sudi sponsor tu ya.. InshaAllah moga dimurahkan rezeki..bila kite berkongsi rezeki bersama.. amin. 💘


Terima kasih sudi baca.

7 comments:

Lokman Hakim said...

Done pm as sponsor

Busyra Takiyudin said...

InshaAllah mesti ramai yg join.. mesti hadiah gempak nnti ni.. hehe

ai said...

menarik ni..

Blogger said...

Ever wanted to get free YouTube Views?
Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?

Intan Saffyna said...

@Lokman HakimTQ :)

Intan Saffyna said...

@Busyra Takiyudin inshaAllah ada hadiah gempak.. hehe

Intan Saffyna said...

@ai mungkin menarik la kot.. jemput join :)