Monday, October 2, 2017

Redeem Sample Body Shop Shower Gel

Salam Ladiess ♥

Semua pun tahu rasanya body shop ada pelbagai wangian yang sememang wangi sangat. bukan saja perfume tapi pelbagai jeni wangian ada termasuklah Shower Gel Strawberry ni. caranya mudah saja korang boleh dapat item ni dengan percuma. wah nampaknya entry oktober dalam blog intansaffyna semua free.. sepatutnya bulan birthday aku ni yang patut dapat banyak hadiah.. gitu kan...ok jom wangi bersama body shop..


Body shop menawarkan wangian badan ni untuk ahli yang berdaftar saja tau. so sebelum dapatakan sample ni kena daftar terlebih dahulu. ikut langkah dibawah..

cara-caranya :-
1. Download Aplikasi percuma dekat App Store atau Play Store
2. Klik Sign up dan masukan IC number
3.Masukan semua detail dan masukan referral code INTANSAFFYNA3
4.Selepas berjaya mendaftar, klik my membership voucher untuk semak redeem

ps: tak boleh pilih tau, body shop sendiri yang akan tentukan nak bagi yang mana selagi ada stock saiz 60ml. :)
Selamat Mencuba. mana tau rezeki kan..

Terima kasih sudi baca.


2 comments:

Mrs Pip said...

tak pilih pun tak pa, mmg bodyshop ni semua pun wangi ...
alaaa, kat sini jauh sgt nak pergi redeem bodyshop ...

Busyra Takiyudin said...

bestnya akakk.. dapat barang dari body shop. perfume dia wangi .. my fevret! hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2018 ©All Right Reserved by Intan Saffyna