Friday, February 02, 2018

Berry Bright Eye Nourishing Drink | Sesuai Untuk Bermula Umur Kanak-Kanak 3 Tahun Dan Keatas

Salam Ladiess ♥

Berry Bright bukan minuman biasa tapi ia adalah minuman kesihatan mata berperisa blackcurrant dimana mata kita akan selalu letih dek pancaran matahari, menghadap komputer dan handphone terlalu kerap, sentiasa mengunakan kanta lekap serta memamdu terlalu lama penglihatan akan kabur. dan menyebabkan mata kering dan kemerahan.. oleh sebab itu Berry Bright Eye Nourishing Drink dapat membantu mengatasi masalah mata.

Apa tu Berry Bright Eye Nourishing Drink ?

BerryBright® merupakan supplemen mata yang berasaskan makanan utuh, dilengkapi dengan nutrisi penting untuk melindungi dan mengekalkan kesihatan serta penglihatan mata. BerryBright mengandungi nutrien larut air yang membolehkan ia diserap dengan pantas dan memberi kelegaan dan sokongan kepada mata kita.


BerryBright diformulasi untuk meningkatkan peredaran darah (peredaran mikro) dengan menyingkirkan toksin, mengurangkan pembentukan lingkaran hitam bawah mata dan memberi anda penglihatan yang lebih segar dan jelas.


Sokongan nutrisi dan pemakanan untuk kesihatan mata yang lebih baik. Keperluan dan permintaan terhadap nutrisi dan pemakanan untuk kesihatan mata telah menaik secara dramatik disebabkan oleh gaya hidup moden kini. Nutrisi dan pemakanan yang lebih baik dapat membantu mengelak pelbagai penyakit timbul dan mengekalkan penglihatan mata.

Siapa yang boleh minum Berry Bright Eye Nourishing Drink ?
  1. Semua golongan termasuk kanak-kana berusia 3 tahun keatas.
  2. Penguna Contact Lens. untuk mata kering dan letih.
  3. Berhadapan dengan komputer dan handphone yang kerap.
  4. Masalah lingkaran gelap dibawah mata.

Terdapat 2 jenis Berry Bright Eye Nourishing Drink

a. BerryBright Original – mengandungi fruktosa semulajadi, kandungan gula adalah bersamaan dengan setengah biji epal. 38 kalori setiap hidangan. Sesuai untuk semua peringkat umur.


b. BerryBright Stevia – Tidak mengandungi gula tambahan, menggunakan Stevia yang berasaskan tumbuhan sebagai pemanis. 31 kalori setiap hidangan. Diperkaya dengan antosianinn Bilberi Eropah dan beri campuran. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tetapi disyorkan untuk individu yang ingin mengurangkan pengambilan gula dan pesakit kencing manis.


Antara bahan-bahan utama yang terdapat dalam Berry Bright Eye Nourishing Drink adalah adalah sepereti:- 
  • NZ Antosianin Blackcurrant - Melegakan kelehitan mata, mengurangkan lingkaran hitam pada mata. Meransang regenerasi rodopsin (sel mata) untuk meningkatkan penglihatan.
  • Ekstrak Evebright - Herba Eropah yang digunakan sebagai ubat mata secara tradisional dan digunakan untuk merawat pengakit mata, membantu melegakan mata kering. 
  • Ekstrak Marigol - Sumber yang kaya dengan beta-karoten, lutien dan zeaxanthin serta melindungi retina mata, melindungi mata dari sinaran matahari biru yang berbahaya.
  • Vitamin C - Antioksidan larut air untuk melindungi mata daripada kerosakan radikal bebas dan meningkatkan vaskulariti mata serta kerengsaan dan juga keletihan mata.
  • Ekstrak Billberi Eropah - Kaya dengan antioksidan seperti antosianin dan flavonoid serta menguatkan kapilari darah mata dan melancarkan peredaran darah. 
  • Stevia - Pemanis tanpa kalori yang 100% semula jadi dan terbukti selamat untuk penghidap kencing manis

Cara Penyediaan.

a. Sediakan 150ml air bersuhu bilik/ air sejuk.
b. Tambah satu sachet Bright Berry
c. Kacau, gaul rata dan minum dengan segera untuk mengelakkan
pengoksidaan.

Setiap sachet memberikan faedah yang sama dengan memakan 100 buah blackcurrant! Tinggi kandungan Vitamin C – 500mg per sachet – bersamaan 10 buah oren! BESTKAN? Tanpa pewarna dan pengawet! Sesuai untuk Vegetarian, semua peringkat umur bermula dari 3 tahun keatas. yang paling penting Berry Bright Eye Nourishing Drink mendapat sijil Halal dari Jakim Malaysia.


Harga 10 sachet/per box 
Berry Bright Eye Nourishing Drink - Original : RM44.90
Berry Bright Eye Nourishing Drink - Stevia : RM49.90

Khas untuk followers blog Intan Saffyna yang ingin mendapatkan Berry Bright Eye Nourishing Drink boleh beli secara online di https://euryka.my/ dengan diskaun sebanyak 15% setiap pembelian. caranya hanya perlu masukan kod diskaun dibawah.👇 kod diskaun sah sehingga 15 March 2018. 

intansaffynadc01
perliharalah mata anda dengan Berry Bright Eye Nourishing Drink Terbaikk 👍👍

untuk maklumat lanjut layari : 

Terima kasih sudi baca.

3 comments:

Raydah said...

i love the packaging cuz its purple

Shahida Dzulkafli said...

Makin cantiklah mata sis lepas ini.. Cerah dan segar je..

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli alhamdulillah hehehe :)