Thursday, February 15, 2018

Carian Dalam Talian Platform SHOPEE meningkat 32% Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina

Salam Ladiess ♥

Platform SHOPEE yang semakin trend dan semakin popular di malaysia malah Shopee platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan, akan meningkat sebanyak 32% dalam jumlah carian Sempena perayaan Tahun Baharu Cina akan datang ini.

Sejak pelancaran Kempen Wang Bersama Shopee pada 15 Januari yang menawarkan potongan harga sehingga 90% dan hadiah kemenangan berjumlah lebih daripada RM1 juta, semakin ramai rakyat Malaysia memilih untuk membeli-belah di Shopee dalam membuat persiapan sempena Tahun Baharu Cina.


Baca Sini : Menangi Wang Bersama shopee Bernilai Lebih 1 JUTA

Aktiviti membeli-belah selalunya meningkat semasa musim perayaan, dan Tahun Baharu Cina tidak ketinggalan. Tahun ini, kami menyedari lonjakan dalam bilangan carian dalam talian di Shopee apabila kita menghampiri Tahun Baharu Cina, yang menunjukkan peningkatan trend pengguna yang memilih untuk membeli-belah secara dalam talian bagi musim perayaan.


Shopee menyediakan platform yang pantas, mudah dan selamat untuk membeli-belah dan dengan insentif Penghantaran Percuma ke Seluruh Malaysia dan Komisyen Sifar (0), rakyat Malaysia boleh menikmati aktiviti beli-belah di Shopee yang mudah dan menjimatkan.
Carian paling popular sempena Tahun Baharu Cina bagi tahun 2018 adalah bagi kategori berikut: Pakaian Wanita; Mobil & Gajet; Permainan, Kanak-kanak & Bayi; Kasut Wanita dan
Beg Wanita.


Nikmati potongan harga dan promosi hebat atas pelbagai produk sempena Kempen Wang Bersama Shopee yang berlanjutan sehingga 25 Februari. Dengan pilihan lebih daripada 6 juta produk yang ditawarkan oleh lebih 200,000 usahawan di Shopee Malaysia, pelanggan boleh memenuhi keperluan membeli-belah sempena musim perayaan ini.


Tambahan lagi, pengguna boleh terus bermain permainan Fortune Ang Pao untuk memenangi Tiket Emas dan hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888. klil sini 

Seterusnya, Shopee akan melancarkan Kempen Hari Gaji daripada 26 hingga 28 Februari yang akan membariskan pelbagai tawaran hebat bagi pelbagai jenama terkemuka termasuklah Jualan Murah Komputer Riba Shopee dengan jenama popular seperti Acer, ASUS, Dell dan Lenovo.

Jom Shopping di Shopee dengan Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play. Sangat mudah.

#WangWithShopee

Terima kasih sudi baca.


3 comments:

Gja said...

Wah.. menarik

Nurjuwaini said...

Wah.. good sharing sis

Shahida Dzulkafli said...

sekali je beli dengan shopee ini..