Sunday, February 25, 2018

Nikmati 18% Pulangan Tunai Sempena Kempen Hari Gaji Shopee Pada Februari 2018

Salam Ladiess ♥

Sempena hari gaji tak lama lagi ni, selagi lagi portal membeli belah online Shopee akan melancarkan Kempen Hari Gaji dari 26 hingga 28 Februari 2018 - satu inisiatif yang didorong oleh tabiat membeli-belah pengguna dalam tempoh penerimaan gaji. Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini, termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi. Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan.

waw!! takk sabarnya nak buka web Shopee www.shopee.com.my

“Tahun lepas, kami mendapati purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah
transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan. Aliran
ini mendorong kami untuk melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang
membolehkan pengguna setia kami berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli-belah,”
Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee.

Pada masa yang sama, aktiviti membeli-belah ini menunjukkan peningkatan semasa waktu makan tengah hari dan selepas makan malam dengan rekod trafik tertinggi antara pukul 12.00 tengah hari hingga pukul 1.00 tengah hari dan dari pukul 8.00 malam hingga 9.00 malam. 
Bagi menyelesaikan pembelian mereka, pembayaran berbentuk pemindahan wang secara dalam talian merupakan cara pembayaran paling popular, diikuti oleh pembayaran menggunakan kad kredit dan debit dan seterusnya, pemindahan bank.

Berikut merupakan kategori popular sepanjang tempoh penerimaan gaji:
📌Mobil & Gajet 📌Kesihatan & Kecantikan 📌Permainan, Kanak-kanak & Bayi 
📌Pakaian Wanita 📌Perabot Perhiasan Rumah

Shopee akan memulakan keraian sempena hari penerimaan gaji ini dengan jualan pra-kempen bermula dari 21 Februari yang membariskan tawaran eksklusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto, Pro Shop, Reckitt Benckiser dan banyak lagi.


Sepanjang 3 hari kemuncak kempen (26 hingga 28 Februari) ini, pengguna boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih termasuklah Mobil & Gajet, Kesihatan & Kecantikan; Permainan, Kanak-kanak & Bayi, Perabot & Perhiasan Rumah, Perkakas Rumah, Barang Runcit, Haiwan Peliharaan dan Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki.

Shopee turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation, XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia. Pada masa yang sama, Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad, hingga kehabisan stok.

Sepanjang kempen ini, Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live: Edisi Hari Gaji pada 26 Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999.

Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil
Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang
memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5
dan sebuah Penyedut Hampagas Dyson.

Untuk maklumat lanjut layari : www.shopee.com.my.
Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play.

Terima kasih sudi baca.


3 comments:

ejulz said...

terbaek.. :)

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Mee Udang Asajaya

Raydah said...

download je shopee tp x guna pun haha

Shahida Dzulkafli said...

wow.. banyak tu pulangan tunai yang diberikan..