Saturday, November 27, 2021

Tampil Awet Muda Dengan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum

Assalammualaikum ♥ 

Pasal ni memang kena mengalahlah, sebab kalau sembang bab penuaan ni, tak boleh nak elak lagi bila usia pun berganjak.. kulit pun makin kendur.. tambah kalau badan berisi lagi la tak boleh nak elak.. berdoule chin la dagu.. mula la pening nak sorok dagu dalam tudung.. hahaha
Tapi bila guna Safi Youth Gold Baru dah tak risau lagi.. sebab Safi Youth Gold diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa mampu merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur.


Dua rangkaian baharu Safi Youth Gold yang aku dah cuba iaitu Lifting Golden C Duo Serum dan   Lifting 24K Serum Cleanser bertindak sebagai antipenuaan dan menganjal kulit kendur serta mengurangkan dagu berlapis sehingga 50% dalam masa 15 minit sahaja muka akan lebih anjal dan kelihatan lebih muda. 
Dengan Teknologi Golden C-Lift, kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K ianya sangat lembut pada kulit muka dan terus meresap pada kulit dengan mudah.
Ia diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi 7 Dimensi Pembaharuan Keremajan kulit wajah:- 

■ Menegangkan kulit
■ Meningkatkan keanjalan
■ Mengurangkan garis halus & kedutan 
■ Meningkatkan kelembapan kulit
■ Melindungi kulit dari pengoksidaan 
■ Meningkatkan kehalusan kulit
■ Memperbaiki kulit rosak
Harga yang berpatutan dan boleh didapati di semua cawangan farmasi Watson, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada.

Lifting 24K Serum Cleanser RM19.80
Lifting Golden C Duo Serum RM59.90
Info product 
Lifting Golden C Duo Serum - https://bit.ly/3izM0fm Lifting 24K Serum Cleanser - https://bit.ly/3FpssEj 

SAFI Malaysia 
Instagram - @safimalaysia 
Facebook - @SAFI.My 
Twitter - @SAFImalaysia 
Youtube – SAFI Malaysia


 Terima kasih sudi baca.

No comments: