Sunday, October 30, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!



Assalamualaikum ^^


Selamat Petang yang hujan.. tadi lily belek blog orang yang cantik lagi comel bertambah berseri dengan entri yang menarik. lily singgah blog Mr.Baiz yang melancarkan 1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!! dan lily tetiba rasa nak join.. padahal sebelum ni lily tak pernah join GA ni.. Ni firts time.. Harap lily menang la ye.. tapi Banyak lagi reader blog yang hebat akan dipilih oleh Mr.Baiz . betul tak.. ^ 6



CARA-CARA NAK MENYERTAI GIVEAWAY NI : 
  • letak banner seperti di atas buat 1 entri yang bertajuk "1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!" dan link kan ke entri ini..
  • Follow blog Mr Baiz dan blog penaja di SINI  untuk update sepanjang giveaway..
  • kalau tak keberatan Like SINI sekali..*ecececeh...pomot sikit..hihi..jangan marah yer..
  • nak tag kawan-kawan lain pun amat digalakkan...lagi ramai lagi meriah..
  • 3 pemenang akan di tentukan dengan Random.Org.
  • tinggalkan link post anda di entry ini.
  • tarikh tutup penyertaan : 31 Oktober 2011
HADIAH-HADIAH YANG MENARIK MENANTI ANDA :

PEMENANG 1 
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2 
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)


PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) +  5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)

p/s : Jangan lepas kan peluang.. sapa nak join klik kat banner tu sebelum terlambat.





2 comments:

Mr.Baiz said...

hye, terima kasih sebab sudi join 1st GA baiz ya..
good luck :)

Intan Wandalaara said...

Orait.. sama-sama :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna