Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog..



Asalamualaikum ^^
Lily nak jawap Segmen pulak. Tengok bawah. 



1. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? 
= Persamaan antara dua blog ni ialah mereka berdua mempunyai blog yang cantik dan kemas. blog antara dua ni sentiasa mengandungi entri yang menarik. :)

2. Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
= Antara dua blog sudah pun maju..kedua-duanya ramai follower dan memang glamer la :)

sekian.


p/s: nak join klik banner tu sebelum terlambat.


20 comments:

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

cx's said...

cx dtg terjah sini :) slm knl

Intan Wandalaara said...

salam kenal dear :)

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

Intan Wandalaara said...

ok.shima. :)

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Intan Wandalaara said...

hI.. Terima Kasih Sebab sudi singgah Belog naif lily yang comel ni.. hehe :)

Intan Wandalaara said...

@Syieda_Joy™ hi.. thanks sudi singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@cx'shi.. thanks sudi singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@shiema sufianhi.. thanks sudi singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@~C-K-K~hi.. thanks sudi singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@fiqahhi.. thanks sudi singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@fiedahi.. thanks sudi singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@IntaNBerliaNhi.. thanks sudi singgah sini :)

Anonymous said...

[url=http://acheterkamagraici.com/#hrluk]acheter kamagra en ligne[/url] - acheter kamagra 100 mg , http://acheterkamagraici.com/#uycfw kamagra generique

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna