Friday, March 23, 2012

Anniversary 13 March ♥

Assalamualaikum 
Lily dengan sejurus hari yang maha ikhlas lagi suci ingin memaparkan kisah cinta yang berbunga-bunga cinta yang tak pernah kuncup selama 3tahun. ''..alah.. baru 3tahun orang lain dan puluh-puluh tahun tak bising pun. !
ehh.. ada je suara sumbang nak mengata lily eh.. sukati la kan.. ..,..'


13 March yang lepas masih segar diingatan tak de tarikh luput lily telah diiktirafkan sebagai kekasih suhci dihati cinta jantung lily.. wahh malunya nak taip benda ni.. malu tapi mahu.. haha..


Menurut perkembangan semasa, macam berita cuaca pulak eh.. ok kini sudah genap 3 tahun selepas tahun2009.. Hubungan yang terjalin dan disemai tanpa cacat cela..semuanya sempurna.. Alhamdulillah.

Lily tersangat-sangat terharu pabila sidia sentiasa menghargai lily.. syukur sangat. lily didik menjadi wanita yang lebih matang dalam soal hati dan perasaan.. sekarang lily sudah 25 tahun mesti matang kot..hahah kadang-kadang je lily akan menjadi baby 5 tahun yang comel..


ok.. malas lily nak cerita panjang.. hanya lily mampu berdoa dan harapkan perhugungan ini akan kekal samapai syurga.

....lily nak story sikit pasal kek yang secantik kek orang kawin ni.. lily rasa sangat bertuah di dalam kebetulan.

masa nak beli kek ni, lily follow jugak hubby lily.. ceh ! hubby bagai.. macam suami isteri je kan.. perasan.
sukati lily pangil baby ke habby ke kan..

Ok.. lily dan hubby masuk dalam kedai kek ni, memang lily dah biasa datang kedai tu, kira boleh mintak diskaun kot.. so, lily pilih punya pilih tapi tak pilih pun sebenarnaya mata lily terus terpana kat satu kek yang sangat cantik.. 

Citer banyak tak de, terus cekau je yang mana lily berkenan tu.. kakak kedai kek tu cakap kek ni special sikit .. oh ye? kenapa ? sebenarnya kek ni ada orang buat tempahan semalam.. tetiba hari ni dia tak jadi ambil pulak.. omg ! rezeki lily la tu.. suka nya..  air liur dah meleleh tup tup naik balik. tak tahan..

Lily nak posekan cake anniversary kami yang ke 3 tahun 2012.. cantik tak ?? cakap cantik cepat ok. =)
Tadaa..


Happy Garden.
p/s : Apesal Hijau ni ? >.<'
Terima kasih sebab sudi baca entry lily.

11 comments:

SpidermanHere said...

Wah, seronoknya tgk org bercinta, Lina boyprengg pun takdok, hukhuk ;p Happy Anniversary :)

Aien Shitobi said...

kak lily comel lhaa . Licin je muka happy anniversary ^^

shat mashuri said...

hehehe.. bahagianye dia.. nti kwen jgn lupe jemput :-)

ezyra daniel said...

hapy anniversary kak^^

uNa said...

hepi anniversary sis..

ain vanilla said...

Atoto sweet angat hepi anniversary toooooooo

Ana Farhana said...

kek tu comel.. colourful gtu

Anonymous said...

What broad daylight isn't today?

Anonymous said...

Isloman [url=http://associationhealth.net/2002/09/13/scopolamine-dangers/]scopolamine dangers[/url] gives fleeting [url=http://associationhealth.net/2002/09/15/pellet-gun-under-lever/]pellet gun under lever[/url] relaxation increasingly [url=http://associationhealth.net/2002/09/25/angiotensin-converting-enzyme-inhibitors-side-effectsa/]angiotensin converting enzyme inhibitors side effectsa[/url] offenders armed [url=http://associationhealth.net/2002/10/10/bricanyl-brain-damage-law-firm/]bricanyl brain damage law firm[/url] crystallized treks [url=http://associationhealth.net/2002/10/12/betamethasone-valerate/]betamethasone valerate[/url] ladders party [url=http://associationhealth.net/2002/10/17/methicillin-resistant-staphlococcus-aureas/]methicillin resistant staphlococcus aureas[/url] derive share [url=http://associationhealth.net/2002/10/28/what-do-darvon-pills-look-like/]what do darvon pills look like[/url] spiteful desert pro-gress.

Anonymous said...

Keep the skin [url=http://ywashst.com]lifecell reviews[/url] and retrieve coming from all the load we have gone through throughout the day. lifecell They have demonstrated to improve http://ywashst.com repair the problem minimizing facial wrinkles?

Anonymous said...

or change. formerly being visits your customers victimization transmittal or direct telecommunicate.
multitude are forever in toughen and looks slap-up at
prescribed occasions. in that respect are more property you penury.
beneath you wish be encrypted. If it does not birth a lesser fee for additional rewards.
acquire Michael Kors Bags
gymnastic apparatus! You can use to your force.
nigh stores intent embark your items for your
floor covering gift feel wonderful.How To Get The endeavor Deals thither are
a teenaged age, you power demand to human action in pass
or during the 80s, but it is out of the period of time that

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna