Wednesday, October 17, 2012

Eh Sama ke?

Assalamualaikum^^

Tiba-tiba rasa terpanggil nak buat entry ni. macam bersambung entri yang hari tu. tapi macam je la sebenarya tak de pun. yang terlepas boleh belek-belek sini.

hari ni lepas blogwalking,baca belog sendiri. godek godek entry sendiri yang lepas lepas punya.. lepas tu baru teringat, eh nak buat entri lah. saja nak jawap soklan eh sama ke ?

dapat komen macam ni,

komen yang dah berzaman lamanya.

maka, terjadi lah sebuat entry yang sedang aku menaip ni. jom kita tengok sama ke ?

    

ok see, sama ke ? tak kan.. siti cantik. saya ni ape lagi sangat. tapi ohsem.

Terima kasih sudi baca.

20 comments:

kinara kinatara said...

umm..mula2 tengok..sama..pastu bila gandingkan ngan gambar siti macam x sama pulak..xp samalah dari segi cara posing..n senyum korang:)

Intan Wandalaara said...

@kinara kinatara eh.. tak sama jugak kot.. hehe :)

Izzah Norlizah said...

wah,,,btl la.hmpr mirip sket dgn raut wajah Dato CT.pic kt header 2 plak mcm ala2 Nora Danish^^

Mira Adzlia said...

ade la ckit..hihi

Intan Wandalaara said...

@Mira Adzlia yela tu.. hehe :)

Mrs. Sarah said...

hampir sama saje~

lynn kamarul said...

ada la iras siti sikit2

Intan Wandalaara said...

@Izzah Norlizah oh ye :)

Intan Wandalaara said...

@Mrs. Sarah hampir2..huhu

Intan Wandalaara said...

@lynn kamarulsikit pun jadilah..hehe :)

kak tini (umialya) said...

agaknya kalu dpt guna juru makeup artis, hampir 99% sama kot..

Aju Mohit said...

hampir2 kesamaannya ;)

Nora Karim said...

tang senyum tu kot yang sama... hehe

Belajar Cinta said...

hehe.. sm :D

salam ARTIKEL MOTIVASI CINTA

kila textu 99 said...

Salam kak nak tanya mcm mane nak tukar dri simple template ke denim template guna dashboard baruu ??

Intan Wandalaara said...

@kak tini (umialya)mestilah ct yg cantik.. :)

Intan Wandalaara said...

@Aju Mohit hampir je..hehe

Intan Wandalaara said...

@Nora Karim senyum ct lagi cute.,. hehe

Intan Wandalaara said...

@Belajar Cinta thanks singgah sini :)

Intan Wandalaara said...

@kila textu 99 dh tak boleh lagi.. tapi sis ada code dia. :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna