Saturday, October 20, 2012

Eye Mo Untuk Mata Saya

Assalammualaikum..

Dah berhari hari mata saya selalu gatai-gatai. Dan dah berhari hari jugak lah saya selalu gosok gosok mata saya. Sakit.

Tapi tetap gosok gak. Sampai dah tak boleh tahan lagi. Bila malam tak dapat nak tido disebabkan gatai yang amat.

Bangun pagi pulak mata saya macam tak boleh bukak akibat saya selalu gosok gosok time nak tido. Pedih.

Maka jalan penyelesaiannya saya di syoknya oleh buah hati saya supaya mengunakan eye mo untuk mendapat kelegaan maksimum semalam.

Dan selepas itu.wow.
memang terbaik.mata saya tak gatai lagi.malah beransur sehat.tak caya.ok kau boleh cuba keberkesanannya.

Terima kasih sudi baca.

4 comments:

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Intan Wandalaara said...

@cerita best terima kasih sudi singah sini :)

nur anis said...

rasa sejuk-sejuk je kan mata...:)

Intan Wandalaara said...

@nur anis aah.. cepat effect sihat dia.. hehe

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna