Wednesday, July 23, 2014

Tak ada pun nama awak kat followers saya?

Salam Girl,♥

saya tidak tahu kenapa saya tak boleh nak masuk gambar dekat follower, so gambar tak ada bukan bererti saya tak menjadi follower anda. seperti disini :-

 

nah ambik ni sampai empat ketul saya print screen dari belog kawan-kawan kita yang saya sudah follow..

nampak tak? saya rajin blogwalking dan mengfollow kawan-kawan, serius ni. tapi memang tak keluar gambar muka macam yang saya print screen tu.

tapi 

kalau anda cakap ''Tak ada pun nama awak kat followers saya?"
sebenarnya ada, 
anda sendiri kena check sehabis-habisnya sebab nama saya sebagai follower anda ada di bahagian bawah sekali. kalau anda mempunyai follower yang ramai sampai beriban-riban, agak sukar jugak nak check satu persatu kan.. 
kalau follower masih belasan orang je boleh tengok saya sudah pun follow anda.
contohnya macam ni :-


nama saya kat bawah sekali kan. dan blogger lain yang tak ada gambar pun duduk dekat bawah jugak..

saya harap anda faham ye kenapa nama saya tak berada diatas sekali setelah menjadi follower anda. saya juga memang nak nama saya ada kat atas tapi nak buat macam mana, saya dah cuba masukkan gambar tapi tak boleh.. 

Kalau ada sapa-sapa tahu ada cara lain nak masuk kan gambar untuk follower silalah bagi tahu saya.

:) :)


4 comments:

Unni Anje said...

betul tu.. kena cek one by one nama bukan bergntung pada gmbar

Cikna said...

Cikna pun banyak gak dpt follower misteri cam gitu, tp mmg kena cek semuanya la...

Intan Saffyna said...

@Unni Anjetula check satu2 baru nampak follower. :)

Intan Saffyna said...

@Ciknafollowers misteri tu la bagus kan.. hehe :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna