Thursday, December 8, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 1 : Siapa Saya

Salam Ladiess 

Rasanya dalam blog ni dah banyak kot entri "siapa saya" yang aku pernah buat. tapi disebabkan ini firstday aku buat entri cabaran 30 hari blogging. aku tak kisah pun yang aku akan buat lagi, tapi versi banyak gambar. boleh?
Ni la seorang aku yang dah macam mak mak sangat. Nama aku rasanya semua pun boleh nampak kot besar gedabak kat header tu. Intan Saffyna. Boleh panggil kak intan ye. umur muda lagi baru 29 tahun depan tiga puluh.


aku dah berkahwin pada 06062013 (nikah) selepas dua tahun menjadi isteri, secara officialy aku menjadi umi pada 23012015 melahirkan (baby boy) via czer. cute baby bernama Putera Mikaell Danish, sekarang dah 1 tahun 11 bulan. aku isteri dan umi full time.

disamping itu, aku co-founder pada produk kecantikan skin solution yang baru diperingkat trial. Saffyna Beauty Skincare di tukarkan kepada Marcella Skincare 4in1 yang didaftarkan pada may 2016. kelulusan kkm. aku jugak penguna tegar.
 Marcella Skincare 4in1 (set trial):-
 collegen soap , day cream spf60 , treatment nignt cream , magic serum vit c & 24k gold
free travel bag.


alamak terpromote pulak, terima kasih ye sudi baca. 



13 comments:

Anonymous said...

Saya ni pengomen pertama ke?

nOe suhaimi said...

good luck intan ...

Unknown said...

Kalau dah terlepas harini mcm mana??

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

Salam Jumaat and all the best Intan..balas kunjung dan cuit nuff..tak dapat nk tgk chatbox ke mmg net sy problem..huhu

Unni Anje said...

comelnya anak akak!! btw slamat menempuh cabatran akak.. all the best

Irda Garmin said...

wahh..hebat...founder skincare sendiri..tahniah dear and moga terus suksess selalu

Nabila Syifa said...

hai !

Intan Saffyna said...

@Anonymous ye kot.. nama awak mana? huhu

Intan Saffyna said...

@nOe suhaimi thanks ye sis :)

Intan Saffyna said...

@Unknown kalau terskip harini, buat esoknya.. mcm tu la kot. :)

Intan Saffyna said...

@Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ salam jumaat sis,tq ye sis. saya pun tak tahu kenpa sis tak dpt tgok chatbox. nt saya check. :)

Intan Saffyna said...

@Unni Anje thanks unni, anak kak copypaste umi dia sb tu comel.. kahkahak :)

Intan Saffyna said...

@Irda Garmin alhamdulillah. tq irda. semoaga kita sesama suksess jugakk :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna