Wednesday, December 21, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 14 : Favourite Colour.

Salam Ladiess ♥ 

Dari dulu lagi memang minat sangat warna pink. memang sinonim dengan perempuan kot colour pink ni. aku pun pelik dalam banyak² colour pink jugak jadi pilihan. semua benda pink aku akan dapatkan. tapi pernah je aku pilih warna lain saja nak tengok sesuai ke tak dengan diri aku.

sebelum ni, aku saja tukar diri aku kepada colour purple, merah dah putih. tapi tak lama dalam dua tiga tahun je aku mesti kembali dengan colour pink balik. 
apa saja benda yang cute tu kaler pink pasti aku akan beli. laki aku pulak tak kisah dengan kaler febret aku. dia pun akan bawak balik bagi aku kalau dia jumpa benda alah cute pink. selamat la ada orang setuju join aku. tapi kalau pegi mana² in public, kalau benda pink yang aku suruh laki aku pegang mesti dia taknak. katanya mana lelaki pegang benda pink. aku gelak je. haha.

sekarang dah mak mak ni, aku saja nak tukar angin. aku akan pilih random kaler yang nampak profesional mengikut situasi. contoh, hitam, putih , light colour, emerald green, dan soft baby colour. taklah semendang pink, penuh lemari semua pink je. mata pun nak berpinau tengok pink.  
colour yang kat atas ni semua aku suka. memang febret aku. kaler pink dan sekutu dengan kaler pink. pink memang di hatiku. i love pink. rasa nak makan kaler pink tu. haha

kbaai.
Terima kasih sudi baca.


10 comments:

E'in said...

same laa.. e'in pun suke kaler pink.. hihi

Wani Sukarno said...

Wah minat sangat dengan color pink hii..

Farrah MF said...

Cantik-cantiknya tona pink :)

Hasliynda Umairah said...

pink dengan biru
pilihan hati

Siqah Hussin said...

Siqah pun suka warna pink jugak :D

Intan Saffyna said...

@E'in kan.. saya suka pink terang.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Wani Sukarno warna pink kan cute semua girl suka.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Farrah MF sekutu warna pink :)

Intan Saffyna said...

@Hasliynda Umairahsaya pun, selain pink sy suka colour turqoise hikhik :)

Intan Saffyna said...

@Siqah Hussinyeayy warna febret kita sama.. :D

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna