Sunday, January 15, 2017

Jumlah View Meningkat 1000 Satu Hari

Salam Ladiess ♥

waw! aku tengah terkejut ni, tadi bukak nuffang saje la nak check ada earning masuk atau tak untuk bulan january ni, tapi lain pulak yang aku nampak. tetiba macam, mak ai, ramainya yang masuk blog aku ni, fake ke apa nih.. huhu

secara tak sengaja view blog meningkat dengan laju sekali, betul² tak sangka. blog aku yang tak canggih, yang tak update hari hari. yang tak ada entry berguna, tapi harini serius buat aku terkejut.first time view blog boleh cecah seribu satu hari ni, biasa dua tiga ratus je view. paling tinggi pun nam ratus lebih view je.

alhamdulillah la, jika ini peningkatan untuk blog aku ni. walaupun masih baru dalam carian google.tapi aku bersyukur la dah sampai ketahap ni. harap ianya akan berterusan. inshaAllah. 😊
uniques visitor pun seribu. harap earning pun akan masuk meningkat jugak lepas ni.. hehe terima kasih la ye sebab sudi masuk blog aku sambil baca entry yang tak seberapa ni, dan ada yang sudi follow blog aku. terima kasih jugak. ni pun semalam aku dapat masalah baru pasal gadget followers hilang. rungsing tau. huhu
aku tak puas hati bila tengok kat nuffnang total view meningkat sebab aku takut fake ke saja nak acah² aku ke kan.. heehe aku pun buka stats di blog aku dah hasilnya memang sama,
terima kasih yang tak terhingga. tak tau macam mana nak bagi pernghargaan untuk yang datang blog aku ni. mungkin aku kena buat giveaway kot. siapa setuju.. hehe


Terima kasih sudi baca.


14 comments:

Belogs JM said...

Tahniah, semoga terus maju

Belogs JM said...

tag

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-january-akg.html

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..rezeki..tahniah :)

Penjejak Mimpi said...

Assalam.

Salam ziarah dan sy juga dah follow awak.. :)
Tq sudi follow sy

Intan Saffyna said...

@Belogs JM InshaAllah, Amin :)

Intan Saffyna said...

@Belogs JM terima kasih ye tag saya, inshaAllah saya join nanti.:)

Intan Saffyna said...

@PeRdU cINtaAlhamdulillah.. tq ye :)

Intan Saffyna said...

@Penjejak Mimpi wkumsalam.. terima kasih follow back :)

Mar Mansor said...

betul la tu..takkan dia nk tipu..hehe...keep it up..tahniah

Cik Itah said...

share la tips..pv sy seciput ja huhu
widget follower da ok tu rasanya..sy da nampak..sy punya widget je lagi belum ok huhuhu

Intan Saffyna said...

@Mar Mansor hhehe.. harap betul la kan.. :) tq kak.

Intan Saffyna said...

@Cik Itah tips takde skg ni. kalau ada sy share ye.. widget awak pun saya dh nampak.. mybe google prob kot.. hehe :)

adianiez AIDA said...

tahniah intan.
ni berkat intan suka bw la kot.
intan rajin.
surely org pun rajin jengah blog intan.
tahniah skali lg...

Intan Saffyna said...

@adianiez AIDAterima kasih akak, saya bukan rajin sangat pun hehe.. update blog pun tak rajin.. :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna