Saturday, February 25, 2017

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 29 : Parents

Salam Ladiess ♥

parah dah ni, aku sendiri tak tau ni cabaran 30 hari blogging atau cabaran tiga puluh bulan blogging.. sampai hari ni baru aku nak continue entry ni.  itu pun ada hati cakap dalam hati nanti habis entry cabaran ni nak follow cabaran lain pulak.. hati besar memang macam ni. macam mampu je.. huhu

semangat itu penting. buat tak buat itu cerita lain.. haha.. aku memang suka bela diri sendiri.. lagi pun aku bukan sengaja tau. dah memang masa tak mengizinkan. plus cari gambar tak jumpa. walau apepun aku tetap teruskan untuk update entry ni. takde la terbengkalai selamanya..
'
my parent. hi mama baba.. kakak sayang mama baba sampai syurga. ni baru jumpa gambar yang sesuai untuk tontonan umum. kalau tak kelaut mamasing. haha.. gambar ni masa wedding aku itu yang bergaya dato datin tu.. kehkeh..


Terima kasih sudi baca.


12 comments:

Husniey Husain said...

Salam kenal.. 😊😊

Jasmi Bakri said...

Kalau nak join cabaran 30 hari blogging nie, topic dia setiap hari kita decide sendiri ke mcm mana?

www.theamazingjasmi.com

Noor Azlan said...

Wah smart lah spec mata tu.... nampak muda lagi ibu bapa ya...

Intan Saffyna said...

@Husniey Husain salam kenal sis :)

Intan Saffyna said...

@Jasmi Bakrihi, cabaran 30hari blogging dah siap ada tajuk untuk setiap satu hari.. dan kita hanya perlu buat satu entry setiap hari mengikut tajuk yg diberikan.. hehe :)

selamat menyahut cabaran. :)

Intan Saffyna said...

@Noor Azlan hehe.. alhamdulillah my parent still young :):):P

Jasmi Bakri said...

Untuk Day 1 sampai 9 apa topik dia, intan? nak mula start menulis niie

www.theamazingjasmi.com

Intan Saffyna said...

@Jasmi Bakrijasmi, saya dah email awak tajuk2 dia.. check email tau :)

Busyra Bt Takiyudin said...

sweet. dua2 berbju pink.. :)

Intan Saffyna said...

@Busyra Bt Takiyudinhehe.. tq busyra :)

Nour Adieb said...

wau, pink. dalam hati ada taman

Intan Saffyna said...

@Nour Adiebwahh.. semarakkan cinta balik.. tetiba..kehekeh :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna