Monday, February 13, 2017

Segmen Review Blog By Syahirah Valiant

Salam Ladiess ♥

terima kasih ye sebab invite saya join segmen ni. dah lama tak join mana segmen/giveaway.. hehe inshaAllah lepas ni bila di beri kesempatan saya join. tapi harini segmen ni memang best tau, sebab ia melibatkan promosi. aku suka bab ni.. rugi ye siapa yang tak join. sebab segmen ni akan mengreviewkan blog korang.. dalam masa yang sama mungkin akan trafik blog.. betul!.. tak percaya...

join sini ye :)
klik banner untuk join
SYARAT SIMPLE
  1. Follw blog Syahirah Valiant *wajib*
  1. Follow Facebook & Instagram *wajib*
  1. Klik SINI
  1. Buat entri yang bertajuk "Segmen Review Blog By Syahirah Valiant"
  1. Dah siap? Tempek link korang dekat komen tau ^^
Date : 12 Februari 2017 - 12 March 2017 
Terima kasih sudi baca.

26 comments:

Adam said...

allll rite, saya dah baca.

E'in said...

sebelum sebelum nie memang rajin join segmen sane sini.. sekarang, susah dah.. kekangan masa.. huhu

Lea Azleeya said...

Gut luck intan.. Selamat bersegmen.. :)

Nurul Syahirah said...

tq awak sebab sudi join :D

Ainniah Zulkefli said...

ain dari segmen yg sama. good luck.
ain dah follow sis jgak ya. :)

Nurfaezah Abdullah said...

halo sy follow sini #2210

nurfaezahabdullah1712.blogspot.com

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

DTG FOLLOW DRI SEGMEN YG SAMA #2211

Intan Saffyna said...

@Adam tq sudi baca :)

Intan Saffyna said...

@E'in sama laa. saya pun jarang nak bersegmen skg ni.. bila ada masa boleh la.. sebab nak bw kena amik masa kan.. hehe

Intan Saffyna said...

@Lea Azleeya good luck too akak :)

Mayy Jie said...

Selamat bersegmen kak Intan

Intan Saffyna said...

@Nurul Syahirah sasama awak, nt review betul2 tau.. hehe :)

Intan Saffyna said...

@Ainniah Zulkefligoodluck.. tq follow sini :)

Intan Saffyna said...

@Nurfaezah Abdullah thanks awak, selamat bersegmen :)

Intan Saffyna said...

@✿Cik Cappuccino Latte ✿ thanks follow blog saya.. selamat bersegmen :)

Intan Saffyna said...

@Mayy Jie selamat bersegment mayy :)

Mrs Pip said...

hi dear ....

kita pun dah follow ...

and everyone, happy Sunday ...

cheers.

Zafirah Nazri said...

selamat direview , bagus tau segmen nih sbb kita boleh tahu apa kelebihan dan kekurangan blog kita . hehe .

saya singgah dari segmen yang sama

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/segmen-review-blog-by-syahirah-valiant.html

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip hi.. thanks dear :)

Intan Saffyna said...

@Zafirah Nazri betul tu awak. saya tak sabar nak tahu ape yg perlu diperbaiki lagi.. hehe

nadia md radzi said...

done follow...
dari segmen yang sama..
good luck...
http://aimanziyad.blogspot.my/2017/02/segmen-review-blog-by-syahirahvaliantcom.html

C i k R e n e x said...

X sabar nak tunggu review kan. CR pun join. ☺

MS SEHA said...

Salam. Hi..saya singgah dan follow sini dari segmen yang sama :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna