Saturday, November 04, 2017

Dinez-In Home Cooking | Beli 2 Boxs FREE 1 Box

Salam Ladiess ♥

Pernah tak korang malas keluar dari office atau tempat kerja waktu lunch? kakdang kerja berlambak nak pergi beli makan tengah hari pun tak sempat. betul kan? malah bukan saja yang bekerja di luar, yang dirumah pun tak menyempat tau. atau dalam erti kata lain kalau malas masak pun senang sebab kita boleh terus order di Dinez-in Home Cooking.

sebelum tu aku nak cerita sikit kelebihan Dinez-in Home Cooking ni. Dinezz-in menyediakan menu yang berlainan setiap hari dengan harga juga berlainan mengikut jenis menu, walaubagaimana pun harga di setiap menu adalah sangat berbeloi dan termasuk dengah servis penghantaran percuma. bestkan.


bulan lepas aku diberi peluang untuk menikmati sendiri menu di Dinez-in ni yang dihantar didepan pintu rumah. servis yang cepat dan sangat menepati masa dan yang penting HALAL tau.
Apa servis yang best ada di Dinez-in Home Cooking?
1. Menawarkan pakej beli 2 box percuma 1 box
2. Free Delivery
3. On Time
4. Fast Servis
5. Layanan Mersa

Jom menikamati hidangan yang aku dah rasa.. cenggini haa sedap 👍👍

Isnin :BBQ Grill Nasi Ayam + Soup
Selasa : Nasi Lemak Pandan + Ayam Goreng Rempah
Rabu : Nasi + Ayam Paprik
Khamis : Red Pasta + Chicken Grill
Jumaat : Thai Basil Chicken + Nasi w/Omelette
try la, mesti akan repeat punya.. ohh ya. ada menu baru setiap hari iaitu Roti Jala + Kari AyamNasi Tomato + Ayam Masak Merah, Nasi Lemak Vegetarian, dll.

Penghantaran dari 11am to 2pm ( Klang Valley Area )
Beli 2 Boxs FREE 1 Box
Harga : depend menu bermula dari RM8.00-RM12.00

How to Order : Halal-friendly meal box freshly prepared by home chef. Buy 2 Free 1, enjoy your lunch now at RM8.33 NETT only. Free delivery & No minimum order. Order now at https://www.dinez-in.com/chef.php?id=216 or PM Dinez-in - Home Cooking at Your Fingertips

**please share kat kawan-kawan ya.. semoga bermanfaat untuk semua..

Maklumat Lanjut : 
Terima kasih sudi baca.


4 comments:

Hasliynda Umairah said...

sedapnya

Intan Saffyna said...

@Hasliynda UmairahBETUL TU MMG SEDAP.. HEHE

Busyra Takiyudin said...

senang dan mudah. terus order then smpai.. makanan pun nampk sedap tuuu

Intan Saffyna said...

@Busyra Takiyudin ye betul.. order terus sampai dpn pintu on time.. skg ni ada beberapa menu baru.. try la :)