Thursday, November 9, 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Salam Ladiess ♥

Sekali lagi peluang untuk join Lazada Malaysia punya contest, harap kali ada luck menang contest ni.. inshaAllah.. tak salah mencuba nasib gitu kan.. lagi pun hadiah yang bakal dimenangi jugak best.. puas hati shopping di lazada.. siapa taknak kan.. hehe contest ni bermula dari 1 November hingga 14 Disember 2017, khas untuk para blogger sempena pelancaran kempen terbaru Lazada iaitu Online Revolution: Shop The Universe

bercakap pasal shopping ni memang la best, lagi-lagi bila dapat shopping dengan diskaun yang melambung murahnya ataupun bila dapat kod voucher.. aku memang suka platfrom online shopping di lazada sebab boleh dikatakan semua keperluan ada.. aku lebih senang nak cari keperluan kanak-kanak di lazada hanya dihujung jadi saja, berbanding pergi dikedai luar. selain tu aku jugak suka barangan elektrik.


a.Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?
sejak ada anak, selalu aku buka lazada ni tengok barang.. bila anak dah umur setahun terus fikir nak belikan Kids Tricycle, dan pertama barang pertama aku beli di lazada ialah Kids Tricycle anak aku pun suka terus excited bila dapat.


Ada ja kat kedai luar moto ni, tapi aku lebih selesa beli dalam talian.masa aku beli ni buat cash on delivery, orang datang hantar depan pintu dan buat bayaran, senang.. harga pun murah masa aku beli, tak silap aku ada diskaun masa tu, harga sekarang hanya rm89.00 . klik sini 

b.Jenis jenis produk yang anda lebih suka membeli dalam talian?
aku suka beli barangan keperluan kanak-kanak.. bila dah mak mak ni susah nak bergerak bebas nak beli barang budak, lagi-lagi nak heret anak sekali untuk beli barang.. kau duduk belek2 kat sini dia dah kemana hal pergi.. hehe.. so lebih puas hati beli barang kanak-kanak dalam talian.

c.What to you love about online shopping?
shopping dalam talian membuatkan jiwa terlebih tenang.. tak yah bersusah payah nak keluar pun, jimat masa dan tenaga.. lagipun banyak keperluan senang nak cari walaupun dalam talian.

d.Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 
lately ni aku selalu memikirkan tentang nak beli camera yang boleh memberikan gambar yang cantik yang tak perlu heavy edit. jadi aku merancang nak beli camera dalam masa terdekat ni.. agar aku dapat mengambil gambar produk yang cantik tanpa edit.

Eh..sempena Lazada Online Revolution Sales pada 11 November 2017 - 12 Disember 2017 .. Please SAVE THE DATE tau.. Happy Shopping :) http://www.lazada.com.my/online-revolution/

Terima kasih sudi baca.

14 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya

Illya LeYa said...

Good Luck...
LeYa belum ade kesempatan nak join lagi...

Maisarah Humaira said...

semoga berjaya ;)

www.maisarahsidi.com

Mrs Pip said...

gudluck Intan.

Intan Saffyna said...

@Maisarah Humaira thanks maisarah :)

Intan Saffyna said...

@Shahida Dzulkafli thanks sis sha :)

Intan Saffyna said...

@Illya LeYa tq awk..nt jgn lupa join cepat pulak tau..hehe

Intan Saffyna said...

@Mrs Pip tq sis pip :)

nadhie wueen said...

good luck sis!

Intan Saffyna said...

@nadhie wueen thanks dear.. cuba nasib je ni hehe:)

Nina Mads said...

ada dpt jugak email tp entah bila nk join hehe

Intan Saffyna said...

@Nina Mads join la nina.. mana tau ada rezeki khen.,. hehe :)

Busyra Takiyudin said...

gud luck akak!

Intan Saffyna said...

@Busyra Takiyudin thanks busyra :)

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2018 ©All Right Reserved by Intan Saffyna