Saturday, November 11, 2017

Flawless Tanpa Mekaup Dengan Beauty In The Drops By 9Herbs

Salam Ladiess ♥

Memang kena dengan aku yang jarang nak guna mekaup, kalau mekaup pun light2 je, sebab nak cepat.. mana sempat nak pergi kenduri je pun tapi mekap patblasjam.. memang tak la.. sampai rumah kenduri mekap cair sebab main kejar-kejar dengan Putera mikaell.. letih kan. aku selalu cari alternatif lain nak kulit muka sihat tanpa mekaup tebal.

sejak guna Beauty In The Drops ni, kulit jadi flawless tanpa diminta.. serius padahal guna dua tiga drop je untuk seleruh wajah. betul-betul magic, ianya bukan saja boleh menjadikan kulit wajah peloles semata-mata tapi ia jugak dapat merawat kulit yang bermasalah malah boleh jadikan sebagai primer sebelum korang mengunakan sebarang mekaup.

hebatkan? banyak kegunaan, keistimewaan dah keberkesanannya. waw! teruja takk? meh aku baca sampai habis product awesome kualiti pun bagus. tak gituw..

pernah tak bila pakai mekaup tapi...⇨ mekaup cair akibat peluh ⇨ mekaup tak tahan lama ⇨ tak suka pakai mekaup sebab semua diatas.. jawapannya pakai Beauty in the Drops! 

cantik berseri sekelip mata tanpa mekap.. sebab kandungannya100% bahan semulajadi seperti Minyak argan, Minyak jojoba dan vitamin E


MINYAK ARGAN kaya dengan Vitamin E dan Omega 3,6 &9 Sesuai untuk semua jenis kulit

➧Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.
➧Melembapkan dan menegangkan kulit.
➧Menghapuskan dan mencerahkan kulit.
➧Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
➧Mengatasi jerawat, radang dan sunburn.
➧Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

MINYAK JOJOBAIanya lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.

➧Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
➧Mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat.
➧Mencegah oksidasi kulit sebagai anti penuaan.
➧Anti radang.
➧Menjadikan kulit sihat dan cantik.

Diantara Kelebihan & Keberkesanan Beauty in the Drops :
➸2in1 mencantikkan dan merawat kulit
➸Tidak Berminyak
➸100% bahan semulajadi
➸Senang dipakai serta menjimatkan masa
➸Tiada kesan sampingan
➸Mekaup tahan lama & kalis air
➸Wajah berseri & nampak semulajadi
➸Melindungi dari sinaran UV
➸Merawat wajah &anti penuaan

Firts time guna produk ohsem ni, masa drop sikit kat tangan aku tengok glitter ni tetiba macam waw! lepas tu terfikir kalau letak kat muka ni confirm glitter jugak muka aku.. haha tapi sebenarnya tak pun sebab meterial nya sangat halus dan lembut. best sangat bila pakai. meh teruskan dengan cara kegunaanya.. penting jugak untuk tahu.

CARA KEGUNAAN BEAUTY IN THE DROPS
1. Goncang sebelum digunakan.
2. Picit hujung getah penitis kemudian lepaskannya.
3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.
4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar muka.
Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah.
5. Mulakan solekan seperti biasa.
6. Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir.


Ohh ya, sebelum terlupa ni aku nak bagi code promo untuk produk awesome ni pada siapa yang nak dapatkan Beauty in the Drops by 9Herbs ini khas untuk pembaca blog intan saffyna 
(Promo Code IMC-BitD#1)

Maklumat Lanjut Hubungi 012- 454 0187 (Kak Raaina)
Website : http://www.9herbs.com/
Facebook : https://www.facebook.com/9herbsMY/
Instagram : https://www.instagram.com/9herbsmy/

#9herbs #BeautyintheDrops #SafeEffectiveConvenient
Terima kasih sudi baca.

6 comments:

Nina Mads said...

flawless muka intan lepas pakai

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

CCL pun tengah pakai produk ni sebagai base on makeup . Memang tahan lama dan yang penting makeup tak bercapuk

Busyra Takiyudin said...

cantiknya akak.. ye betul. mmg best pakai produk ni kan. rasa lembut je

Intan Saffyna said...

@Nina Mads betul pakai bitd ni mmg peloles muka.. hehe

Intan Saffyna said...

@✿Cik Cappuccino Latte ✿ saya pun baru percaya rupanya ada serum yang bagus macam ni, bila pakai mekaup tak capuk walaupun berpeluh.. hehe

Intan Saffyna said...

@Busyra Takiyudin smooth kan.. muka pun jadi berseri2 fresh je..

 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2018 ©All Right Reserved by Intan Saffyna