Monday, November 13, 2017

Pemenang Giveaway Besar-Besaran By Intan Saffyna

Salam Ladiess ♥

Allamdulillah dah selesai GA kali ni, walaupun krik kirk tapi boleh la masih ada sambutan jugak dari bloggers.. terima kasih pada yang sudi join.. yang tak join tu taknak hadiah ke..hehe  tapi sedih sikit sebab feedback dan ranking blog sama je. follower pun naik untuk beberapa orang saja yang sudi follow.. aku harap korang yang join wajib la follow para sponsor.. aku takpe la malas nak paksa.. pemenang ramdomly yang pilih, walaupun awak tak ikut syarat tapi awak memang.. kire itu rezeki awak la kan.. cuma tak adil untuk peserta lain.. oleh itu sila ikut syarat sepenuhnya.. hehe

walaubagaimana pun pemenang mesti diberikan hadiah yang di janjikan.. cuma ada kekurangan hadiah sebab target penaja utama tak sampai 50 orang join. jadi hadiah utama hanya akan diberikan kepada 3 pemenang sahaja. ini mention kali kedua aku bagi lagi..harap semua dah alert haritu.. daripada 30orang pemenang telah turun kepada 22 pemenang sahaja.

ini mention terakhir untuk para sponsor.. harap korang alert ye untuk pemenang, sila tunaikan janji korang dengan hadiah yang tersenarai tu..  sebab ada kes sponsor atau penganjur tak berikan hadiah pada pemenang.. pernah terjadi kat aku sendiri.. dah menang tapi hadiah tak dapat.. tapi aku tak kisah pun, aku anggap bukan rezeki dan aku malas nak fikir.. yang penting aku ikhlas join.. huhu


so, tak semua macam aku, pemenang yang menang mesti nak hadiah masing-masing.. betul tak? hehe jom kite tengok siapa yang kena.. :) check no anda sini.
jeng jeng jeng.. 💣💣 Sebelum tu meh semak Senarai Hadiah.

Pemenang Hadiah Utama : 3x Marcella Skinz
24.https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
14.http://www.mrspip.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
8. https://messarah.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Hi 24,14,8 *Special.. penaja akan berikan satu set Marcella Skinz' trial 4 in 1 untuk korang buat task di media social dan wajib memberikan testimoni sendiri (pic before/after). doc akan diberikan.

Email : intansaffyna@gmail.com
Subjek : PEMENANG GA HADIAH UTAMA
Details : Nama, Alamat, Contact no

Pemenang Hadiah Pertama : 5x Topup/Tudung&Inner
19. http://ajussix.blogspot.my/2017/10/ga-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
35. http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
28. http://hanahhuzairi.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
3. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
4. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Email : presentisgift11@gmail.com
Contact No : 0127767511 @ 0105132048
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Alamat, Contact no

Pemenang Hadiah Kedua : 2x Tampared Glass (Pilihan Handphone Sendiri)
17. http://www.helloaiman.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
26. http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Pemenang Hadiah Ketiga : 2x Earphone (Random)
6. https://mayzuraberkat.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
7. http://mija-blur.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Whatsapp : 013-3675584
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Alamat, Contact no
*Tampared Glass Only : (Jenis Handphone)

Pemenang Hadiah Keempat : 1x Topup RM10 & 6x Topup RM5
Topup Rm10
5. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Email : hakimlokmanpro@gmail.com
Contact No : 0124694787
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Contact no

Topup Rm5
25. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
22. http://www.mialiana.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
33. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/11/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Email : helloaimanabdullah@gmail.com
Contact No : 014-500253
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Contact no

20. https://wannurnabihah.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
1. http://www.nishanisrina.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Email : anismasrina@gmail.com
Contact No : 019-3140559
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Contact no

16. http://thekaellaaaa.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Email : nur2dunia@gmail.com
Contact No : 013-7766848
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Contact no

Pemenang Hadiah kelima : 1x Cash Rm30
31. http://rikochikatodain.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Email : aisyaismail88@gmail.com
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, No Akaun

Pemenang Hadiah Saguhati : 2x Handphone Ring
36. http://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
12. http://www.linliena.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Whatsapp : 013-3675584
Subjek : PEMENANG GA Besar2an By Intan Saffyna
Details : Nama, Alamat, Contact no

Fuhh.. mencabar jugak nak pilih pemenang.. walaupun guna random.org tapi kalau tetiba laptop kau heng memang menunggu la jawabnya.. okey done. harap semua pemenang boleh paham ye senarai dan cara nak tuntut hadiah dari para sponsor.. kalau tak faham sila tanya ya.

btw TAHNIAH SEMUA PEMENANG!!! yang tak bernasib baik tu ada rezeki kita buat Giveway lagi..

p/s: sapa sapa yang nampak post ni, tolong bagi tahu pemenang yang tersenari dalam ni ye.. sebab aku takut takdan nak bagi tahu sorang2.. *tolong la alert wei pemenang oii.. hahaha 😂😂

Terima kasih sudi baca.

18 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah buat semua pemenang..

Mrs Pip said...

Hi Intan, thanks pilih mrs pip sebagai salah seorang pemenang utama.....dan tahniah kepada pemenang yg lain, yg tak berjaya, jgn sedih..tunggu GA lain pula...

sis gee said...

tahniah semua pemenang!

Amer Ridzuan said...

Tahniah kepada semua pemenang!

Fatin Diana said...

tahniah semua!

ayunie ramli said...

Thankkkkssss 😍 Alhmdulillah rezekii

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Alhamdulillah . Rezwki tak salah alamat . Ada rezeki jugak untuk menang . Terima kasih

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Alhamdulillah . Rezwki tak salah alamat . Ada rezeki jugak untuk menang . Terima kasih

Shafyqah Azry said...

alhamdulillah. tahniah kepada pemenang lain :)

Hanah said...

Alhamdulillah,terima kasih Kak Intan anjurkan giveaway ni

farhanna jafri said...

Terima kasih intan & semua sponsors :D

Intan Saffyna said...

@farhanna jafri ok sama2 farhanna :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya dah email smlm, maaf lewat respon...

Intan Saffyna said...

@Hani Fadhlina Abdul Rahman noted :)

MAY said...

assalamualaikum. hai intan. sorry lama tak bukak blog. hadei.tq bg info tau.. dah wasap no yg intan bg tu.thanks again intan. ;)

Intan Saffyna said...

@MAY okey takpe.. noted :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Assalamualaikum @Intan Saffyna... Just nak tanya, hadiah dah pos ker?

Intan Saffyna said...

@Hani Fadhlina Abdul Rahman hi awak.. saya dah pos dah :)