Wednesday, February 29, 2012

Tutorial :: Tukarkan Video Youtube Kepada mp3

Assalamualaikum^^

Lama sungguh lily tak update tutorial.. hari dengan berbesar hatinya lily nak bagi satu cara mudah bagaimana untuk download lagu dengan youtube dan tukarkan kepada mp3.. Jika anda berminat sila follow step dibawah ya.

1. Masuk Youtube .
2. Taipkan tajuk lagu yang anda nak download.

3. Ok, dah siapkan..
4. Copy url yang lily tunjukkan pada gambar dibawah.


5. pastu masuk sini pulak.
6. Paste url tadi kat tempat yang tunjuk ni ok..


7. Tekan button Convert Video
8. Then lastly tekan download.
9. Ok.. dah siap.. senangkan.. 

p/s : selamat mencuba.. dah jadi inform me ok !
chill -.-'v

Tuesday, February 28, 2012

Giveaway Penginapan Homestay Villa di Langkawi

Assalamualaikum^^
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... Menjerit sampai nak tercabut anak tertekak.. terkejut bagai nak mati sebab terjumpa Giveaway Blaque Villa Homestay Langkawi  yang sangat lily idam-idamkan.. lily nak sangat tau ! jangan lupa pilih lily untuk memang...
Apa tah budak lily memekak ni...sakit telinga tau jerit-jerit.. kawan lily sedang sepuh mulut lily.. auww.. sakit la !

Ni lily habaq mai ni.. mami jarum sampai dah.. ok tadi tengah jalan-jalan cari hal pastu jumpa giveaway ni dan terus join.. takut tak sempat tak da masa lagi.. ops ! giveaway apa ni ? ehh..sapa nak pergi langkawi.. ??  jangan banyak tanya join je ok.. tarikh tamat sudah hampir..

To owner : Akan lily promosikan Link Blog dan Giveaway awak..
Untuk Semua orang : sapa-sapa yang bercadang nak bercuti dilangkawi boleh dapatkan penginapan kat sini.
Bagi yang nak join tu cepat sikit sebelum tamat..
Ada tujuh syarat-syarat penyertaan.. mesti buat ok.

1-Terbuka untuk semua.
2-Follow blog (beri komen pada entri-sertai Giveaway Blaque Villa Homestay Langkawi).
3-Linklist Rosebussinessminds atau/dan blaquevillalangkawi.
4-create dan post satu entri / lebih di blog anda tentang
Giveaway Blaque Villa Homestay Langkawi )
-promote Giveaway (hadiah penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi)
-promote blog blaquevillalangkawi
-atau sebarang promosi mengikut kreativiti anda.
5-variasi usaha-usaha lain seperti share, tag, link dan sebagainya akan dinilai.
6-sertakan satu tagline istimewa anda tentang Blaque Villa Homestay Langkawi.
7-maklumkan blog owner/roselangkawi--supaya poin anda dikira!


Nak tengok tak tempat menarik tu ?


Penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi*
(A Villa with 2 rooms)
+

pemandangan Blaque Villa Homestay Langkawi
yang sangat cantik
+

+
RM50 Voucher pengangkutan


Tarikh tutup 1hb Mac 2012.


p/s: 50% copy by owner. join sini.

Monday, February 27, 2012

Memohon Bantuan Sponser 2nd Butterfly Giveaway

Assalamualaikum^^

Hi.. Hello..
Lily is here..

Hari ni lily dengan berbesar hati ingin mengadakan Giveaway yang kedua dalam masa terdekat ni. Semoga lebih meriah.. sebab giveaway yang sulung beberapa bulan yang lalu sangat-sangat memberangsangkan dengan penuh sambutan.. lily harap giveaway kali ni pun begitu..

Dengan itu lily ingin mendapatkan sponser sebelum lily menganjurkan giveaway ni.. bagi sapa-sapa yang sudi  menjadi sponser.. sila maklumkan pada lily ya.. lily harap daripada sponser yang ada ni dapat support giveaway lily supaya lebih meriah..

Entry yang dibuat khas untuk mendapatkan sponser untuk membantu lily.. lily amat menghargai pemberian anda..

email lily disini : intanwandalaara@ymail.com
atau boleh pm inbox lily sini

Sekian Terima Kasih.

Lily Memang GA lagi..

Assalamualaikum^^

Baru-baru ni lily memang GA lagi dari blog coretan hati .. dan hadiahnya cepat sungguh lily terima daripada sponser GA tu, best beb hadiah dia.. Hydrolyzed Marine Collagen - Gojez houz .
Boleh lily mempercantikan kulit lily dengan collagen tu.. tapi lily belum cuba lagi.. jika ok lily terus order dari Gojez Houz.

Kalau anda nak jugak singgah saja ke blog Gojez Houz dan dapat produk kecantikan kat sana.. best.
nak tengok tak lily dapat ape ?


ok.. sekian.
terima kasih sebab sudi baca entry lily.. chill beb !

Suka Suki Giveaway By Inas

Assalamualaikum^^

klik banner untuk join ya..

SYARAT-SYARATNYA :
1] Follow Blog --> Inas ( UNTUK MEGETAHUI PERKEMBANGAN TENTANG GA )
2] Like Fanpage --> Inas
3] MESTI Like , Follow / Add Sponsor Punya Fanpage Dan Blog ( WAJIB )
4] Alamat Di Malaysia .
5] Entry Yang Bertajuk ' Suka Suki Giveaway By Inas '
6] Letak Banner Dan Linkkan .
7] Senaraikan Sponsor . [ TAK WAJIB ]
8] Tag 2 Rakan , Pastikan Mereka Tahu .
9] - Hantar Link Post Korang Di Ruang Komen SAHAJA Dan Tolong Click Iklan Yang Ada Pada Setiap Blog Ini Dan Sponsor .
Sponsor :
* Humblekindlovely - Follow Blog
* Farha - Follow Blog , Like Fanpage
* JCS - Follow Blog , Like Fanpage
* Raudhah - Follow Blog , Like Fanpage
* Syazwani Boutique - Follow Blog , Like Fanpage
* Mutiara House - Follow Blog , Add Mutiara House
* Tudung Murah - Follow Blog , Like Fanpage
* Missladyanashops - Follow Blog , Like Fanpage 
Lovebag Lovebag - Follow Blog , Like Fanpage
tarikh tamat 
05/02/2012 - 11/03/2012

p/s: 100 copy by owner.

Lovestory313 1st Giveaway

Assalamualaikum^^

klik banner untuk join ya !

syarat-syarat penyertaan :


1. buat 1 entri mengenai Giveaway ni. bertajuk Lovestory313 1st Giveaway
2. letak banner Giveaway di atas dalam entri anda, dan linkkan ke entri ni.
3. Follow blog syieda . dan kalau rajin LIKE fanpage syieda. 
4. tag kawan-kawan yang laen.
5. akhir sekali. letakkan link entri anda di ruangan komen Giveaway ni. link yang betul : http://lovestory313.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html. BUKANhttp://lovestory313.blogspot.com/

pemenang ditentukan melalui :
 cabutan manual

hadiah-hadiah menanti pemenang bertuah :
cabutan pertama : RM60.00
cabutan kedua : RM30.00
cabutan ketiga : RM10.00
(anda punyai dua pilihan sama ada untuk bank in ke dalam Maybank/CIMB anda ATAU top up untuk semue jenis talian)

saguhati : akan diupdate.. 


dateline :
1 April 2012


p/s: 100 copy by owner. 

Saturday, February 25, 2012

omg ! Hari Pengebumian Sang Kura-kura

Assalamualaikum^^

Semalam dan hari sebelum semalam adalah hari buzy lily, jadual lily terlalu padat dengan tugas dan lain-lain hal.. semua yang harus dan perlu dilakukan terabai begitu sahaja.. sedih lily tak dapat dikata.. my pet kesayangan lily diatas pemberikan orang lain telah pergi selamanya...

Selepas seminggu lily menerimanya dari kekasih hati, lily melonjat gembira sebab dapat small baby kura-kura! setelah sekian lama lily tak beli, yang ada sekarang sudah besar dan boleh pergi sekolah... mood sangat seronok gila babeng sebab bukan lily dapat satu ekor tapi dua ekor iaitu sepasang.. sangat comel..

Lily takut sangat nak tangkap gambar dia.. sebab orang cakap kalau binatang yang masih kecil tak elok tangkap gambar, nanti dia mati.. lily menggila mempercayai alasan yang lily tak pasti sama ada karut atau marut. lantas dengan itu, lily seacrh kat google.. carian small baby kura-kura.. ternyata lily dapat gambar ni...

Bukan tangan lily.
Seperti gambar itu lah small baby kura-kura lily.. sangat comel kan.. sayang dia.. rindu dia.. sob..sob..

Semalam..
lily baru meredakan peredaran darah lily yang sesak itu, untuk melihat kenet baby dalam kolam dia, lalu lily mengangkatnya dan matanya tidak terbuka seperti selalu.. ehh kenapa tak bukak mata ? sakit ke budak ni ?
diatas pengalaman yang dah beberapa tahun memjadi tabib keatas kura-kura.. maka lily pun tahu ia sudah tidak bernyawa lagi..

omg ! kenet mati ! sedih tak terhingga kenapa dalam 2,3 hari je lily tak tengok, dia sudah tinggalkan lily ?
sambil lily memproseskan untuk ditaman.. lily sempat merakam kesedihan yang tiada batasan.

Sedih tak ? lily bungkus dengan tisu je then lily semadikan dia didalam pasu bunga.. kena tanam dalam tanah kan..? rumah lily tak de halaman nak cari tanah.. jadi dalam pasu jela.. sedih..
Tinggal la sekor lagi yang betina.. yang ,mati tu jantan.. lily tengok dia pun macam sepi je.. sebab tinggal sorang tak de kawan lagi.. kawan la dengan abang n kakak n montel.. kesiannya..
dannnnnnnnn...............

Hari ini, jam 5.30petang.
Sekali lagi buat lily sedih patah hati.. lily sedang relex sangat hari ni dan dengan hati yang baru nak main dengan kenet yang ditanggal satu tu, tiba-tiba... omg! kenet lily mati lagi !!!! ADUH LULUHNYA HATI INI - lagu ella berkumandang. 

lily tarik nafas panjang sepanjangnya dan kira sampai seratus dengan niat supaya lily dapat bermain dengan dia, namun tiada daya lagi.. dia telah meninggalkan lily juga.. maknanya istilah tangkap gambar binatang yang masih kecik masih belum bereti ia akan mati, sebab lily tak tangkap gambar pun mati ! kuasa allah yang mematikan sekalian makhluk.. 

walaupun lily berikan dia makan yang cukup dan kolam yang besar supaya dia bebas merata.. tapi dugaan tiba.. dia seharusnya pergi, mungkin dia terlalu baby dan tak biasa dengan edaran udara dirumah lily.. tak seperti kenet yang lain.. senang membesar dengan rasa gembira..

buat kali kedua lily merakamkan sesi perkebumiannya.. sayu hati namun gagahkan diri untuk melakukan sengsorang.. 

hanya sekeping gambar yang lily capture , taknak lebih-lebih sebab nanti buat lily sedih untuk menatap..
selepas siap lily bungkus, lily tanamkan di dalam pasu bunga..

sampai disini saya kisah kenit lily selamat dikebumikan kedua-duanya.. setelah selama seminggu saja lily dapat bermain dengannya.. sedih gilaaa.. 

Lily pun dah lama tak update blog huduh ni.. Terima kasih sebab sudi baca entry lily.. 

Giveaway : Saya Nak Menang !!

Assalamualaikum^^

Baru tadi jemput oleh owner, so lily pun join sebab hadiah dia best dan dengan niat ingin support beliau punya Giveaway . jadi anda, anda , yang dah terbaca entry ni.. jom join ramai-ramai..
klic banner ni ok.



-SYARAT PENYERTAAN-
- Follow blog Cik Eiyra , Atyinn , Farisya 
- Like page Cik Eiyra , Atyinn , Farisya
- Lelaki dan Perempuan 
- Buat Entry yang bertajuk "Giveaway : Saya Nak Menang !!"
- Letak banner giveaway
- Linkkan url entry tersebut di tempat komen dan bukan di Cbox .
- Linkkan url entry bersebab url facebook .
- Wajib like sponser ( WAJIB ) -SPONSER-
- Pemenang akan dipilih melalui MR. Random
 tamat pada 30 MAC 2012 


p/s : join la skali tau !

Saturday, February 18, 2012

Cinta Internet Kekal atau Tidak??

Assalamualaikum^^


Cinta siber di kalangan remaja tidak asing lagi kerana pengaruh facebook, twitter, Google + blog dan laman sosial yg lain.
Persoalannya di sini adakah cinta ini boleh kekal? Jika benar si dia itu cinta hati kamu, pasti hubungan kamu akan kekal hingga ke jinjang. Namun jika sebaliknya, kamu sendiri yang tahu akan jawapannya. Jom selongkar apakah ciri-ciri lelaki seperti ini?
Latar Belakang
Untuk pertama kali mengenali si dia, haruslah kamu menyelidik latar belakangnya terlebih dahulu. Jangan pula kamu mengambil langkah terburu-buru dengan menjalinkan hubungan dengannya tanpa mengetahui identiti si dia yang sebenar.
Kadangkala perkara ini sangat membahayakan. Bagi kamu yang pertama kali jatuh cinta, jangan mudah terpedaya dengan kata-kata manisnya. Sebolehnya kamu kenali si dia terlebih dahulu dan kemudian barulah kamu menilainya sama ada si dia bersesuaian ataupun tidak dengan kamu.
Mencari Kesalahan
Pada permulaan hubungan semuanya indah belaka tetapi apabila berbulanbulan menjalinkan cinta semuanya tidak kena dan ada sahaja kesalahan yang dicari. Maklumlah cinta seperti ini banyak dugaannya. Malah bukan kamu sahaja perempuan di dalam senarai rakannya tetapi ramai lagi.
Bahkan ada di antara rakan-rakan facebook atau Twitter juga di’ayat’ untuk mencuba nasib sama ada si dia ini laku ataupun tidak. Sekiranya berjaya mungkin mereka ini dijadikan kekasih gelapnya untuk dipergunakan. Oleh itu berhati- hatilah!
Tidak Serius
Kamu perlu mengetahui tentang ini, lelaki akan serius bila mana si dia benar-benar menginginkan kamu menjadi teman sehidup sematinya. Namun, bagi mereka yang tidak serius macam-macam alasan yang diberikan kepada kamu setiap kali kamu mengajak si dia datang ke rumah untuk berjumpa ibu bapa kamu atau mengambil kamu di rumah atau apa-apa sahaja.
Kadangkala alasan yang diberikan itu tidak masuk dek akal. Alih-alih kamu pula yang terpaksa mengikut rentaknya bagi menjaga perhubungan kamu dan si dia. Jika kamu seorang yang peka, kamu pasti boleh menghidunya dari awal perhubungan lagi.
Menggunakan Kata-Kata Manis
Ternganga seketika saat mendengar kata-kata manis yang hadir dari bibir sang arjuna kamu. Mungkin dari caranya membuatkan kamu teringat-ingat akan dirinya. Kaum lelaki ini mempunyai kelebihan dalam menggunakan kata-kata manis untuk menambat hati kekasih hatinya.
Mungkin dengan cara ini kamu akan lebih terpikat dan menyayangi dirinya sehingga sukar untuk kamu melepaskan si dia pergi daripada hidup kamu. Kata-kata manis yang digunakan kadangkala hanyalah sandaran untuk mendapatkan kamu. Bahaya untuk kamu!
Terima kasih sudi baca entry lily^^

Orang Malaysia Tak Berbudi Bahasa

Assalamualaikum^^
2 February 2012.
Susahnya nak menilai seseorang walaupun kenal ataupun tidak. kenal atau tak bukan ukuran tapi sifat nilai murni dan berbudi bahasa adalah amat penting dalam budaya kita. tak kira dimana kita berada. orang malaysia cakap budi bahasa budaya kita, tapi hampeh. bukan kena bayar pun kan. lily tak mintak duit !

Hari ni nak story sikit pengalaman lily petang tadi, pasal stuf bank yang tidak bertamadun tapi masih lagi boleh bekerja dibank, pelik tol, macam mana pihak pengurusan bank boleh ambil orang macam tu kerja, padahal berlambak lagi orang lain yang layak.

Lily tak nak mention bank mana yang lily maksudkan, biarlah rahsia.. sebab mungkin hanya lily saja yang diperlakukan seperti itu. sedih.

Bagi anda sedia maklum lily adalah salah seorang peniaga online yang sedang berleluasa sekarang, salah satu produk lily adalah slimming suit. bukanlah lily buat promot tentang barang lily, tapi jika ada yang berminat boleh hint lily kat sini.

Setelah payment order masuk lily seharusnya kan check payment yang masuk secara online untuk memastikan pembelian dan lily boleh terus buat proses penghantaran. macam biasa lily masuk dalam online banking dengan perasaan yang hyper cool gile, tiba-tiba  lily dapati balance lily kurang! terkejut kucing nak beranak masa tu.

Lily kenal pasti transection kemana duit tu hilang! sebab memang lily tak keluarkan duit atau membuat apa-apa pembayaran dan bil pada hari ni. bukannya sikit tau RM177.** banyak kan. kalau lily pergi salon pun masih ada baki lagi.




Hyper cool lily bertukar menjadi hot spicy, tak ketahuan hala. mundar mandir macam tikus sambil memikirkan ape nak buat !

Lily capai handphone sikai cap ayam  dan terus call bank untuk kenal pasti siapa yang sabotaj lily. zaman yang penuh kebijaksanaan ni macam macam boleh buat, hacker pun bersepah dalam dunia ni.
tapi lily tak tahu no tel, lily on balik online bank, cari kat situ kot kot ada. lepas teliti lily jumpa no tel tu tapi no tel yang panjang gila macam nak order pizza hut. 1300 85 bla bla.. tunggu operator merepek berjam-jam baru boleh bercakap dengan manusia. haish.

Bermula detik perbualan yang pertama.

Perempuan 1 : Selamat Petang.

Lily : ye, selamat petang.

Perempuan 1 : Boleh saya bantu ?

Lily : Saya nak bertanya tentang akaun saving, hari saya tidak membuat sebarang transection tapi kenapa duit dalam akaun saya hilang ?

Perempuan 1 : ok, boleh bagi no akaun ?

Lily : jap ye, ****850799**

Perempuan  1 : nama cik ?

Lily : Intan Wandalaara

Perempuan 1 : ok cik intan, boleh bagi no ic.?

Lily : 871008*****

Perempuan 1 : ok cik intan boleh tunggu sebentar, saya nak check dulu

Lily : okey , terima kasih.

Lily tunggu lagi .. dengar lagu lagi.. tingtong-tingtong lagi.. tiba-tiba ! tut..tut..tut.. talian lily terputus. lily check balance topup lily tinggal rm0.06. hampa. tadi masa sebelum call tak pulak lily nak check dulu baki kredit ada berapa. sobsob...

Lily tak puas hati sebab masih belum dapat jawapannya. lily ambil tindakan untuk telefon lagi. capai purse dam masukan number topup yang lily beli kemarin dulu. tapi lily tak nak call number tadi mahal nak mati. cakap tak banyak tapi mengunggu operator merepek je lebih.

Tengah fikir jap. baru lily teringat yang lily ada no tel bank yang ketika dulu ada sorang akak bank tu bagi bisnes kad dia kat lily lily cuba call handphone dia tapi tiada jawapan. lily cuba call nombor office bank tu. ok dapat.

Perbualan detik kedua.

Perempuan 2 : Diam.

Lily : Assalamualaikum.

Perempuan 2 : wkumsalam. nak cari sapa ? - nada macam marah

Lily : saya tak tahu nak cari siapa, saya cuma nak bertanya tentang akaun saving

Perempuan 2 : ok jap.

Lily : ok!

Lily tunggu bagai nak raq macam kayu ! pastu ada sorang lagi sambut fon cakap ape pun tak terus letak telefon. meluap-luap hot spicy bertambah.

Ni lily nak translate jap perbualan detik kedua.
  • Dah lah lily call dengan perasaan yang cool + hot, perempuan tu jawap call boleh pulak diam.!
  • pulak tu dah la greeting pun tak de, lily yang bagi salam dulu.
  • perempuan tu jawap salam yang tak ikhlas pastu nada nak marah-marah dan boleh pulak dia tanya lily nak cari siapa, mcam lily kenal pulak orang kat dalam bank tu !
  • lepas  lily bagi tahu masalah lily, dia suh tunggu ! boleh pulak orang angkat fon tu dan letak talian lily..!
  • Bengang beb !
*******************************************************************
Lepas fon dia letak, lily gigihkan diri untuk call lagi sekali. perempuan yang sama jawap lagi untuk kali kedua.

Lily : Hello, saya nak bertanya pasal saving akaun ?!!

Perempuan 2 : eh! tadi kan dah bagi kat orang tu ?!

Lily : (ehh! nak marah-marah pulak - dalam hati)
ye, orang tu letak fon!!!

Perempuan 2 : okey 

**perempuan tu hilang seketika, dan lily dengar riuh rendah dalam bank tu, lagaknya seperti orang disana tengah menyembang. lama lily tunggu dan lily cakap....."

Lily : Helloooooooooo..!!!

Perempuan 2 : bagi no akaun.

Lily : ok bagi.

Perempuan 2 : u ada pakai minyak tak hari ni?

Lily : saya tidak mengunakan minyak petrol harini atau apa-apa transection lain.

Perempuan 2 : ada swip untuk pembelian tak ? bil ?

Lily : (eh, tak paham ke orang ni ! - dalam hati )
saya tidak membuat apa transection hari ni !

Perempuan 2 : kad ATM ada ?

Lily : ye, ada.

Perempuan 2 : kalau macam tu saya tak tahu.

Lily : haaaaa...!!!

Perempuan 2 : u boleh call kat tempat yang u bukak akaun ni, u call sini 03-61******

Lily : k !!

Anda nampak tak bertapa sakitnya hati lily! nampak sangat perempuan tu bodoh nak mampus tak pandai ! nak menyembang pun ingat-ingat sama pelangan mesti diutamakan, bukan cakap sambil lewa je!
Lily nak membebel jap, lepas perasaan geram.
"Ehh !! buat ape kau kerja kat bank kalau kau satu habuk pun tak tahu.. macam mana kau boleh di terima berkerja oleh pihak pengurusan ni !sedangkan kau greeting pun tak de.. nada nak marah-marah pulak.. teruknya kau kan.. resign je la beb ! buat rugi bayar gaji kau !"
Kepala lily dah keluar tanduk api, marah bengang sakit hati sudah mengelinap satu badan lily tapi masih buat-buat cool. lily cuba sekali lagi untuk call bank tempat lily bukak akaun ni untuk buat kali ketiga.

Perbualan detik ketiga.

Perempuan 3 : Hello

Lily : Hello , Assalamualaikum..

Perempuan 3 : Wkumsalam, boleh saya bantu ?

Lily : ok, saya nak tanya tentang akaun saving.

Perempuan 3 : Ya.

Lily : balance akaun saya di outo debitkan ? kenapa ?

Perempuan 3 : Ok cik no akaun ?

Lily : ok.. blabla..

Perempuan 3 : cik ada swip untuk minyak ke ?

Lily : takde, saya tak buat apa-apa transection untuk hari ni!

Perempuan 3 : kad ATM ada dengan cik tak ?

Lily : ye ada.

Perempuan 3 : kalau macam tu cik datang bank terdekat untuk buat repot.

Lily : okey boleh ke saya dapat duit saya balik ?

Perempuan 3 : ye, pihak bank akan kembalikan duit cik jika tiada apa-apa masalah dalam akaun cik.

Lily : okey terima kasih.

Perempuan 3 : sama-sama, cik datang esok ya.

Lily : ok insyaallah.

Dengan perbualan yang ketiga ni dapat memuaskan hati lily walaupun lily masih belum boleh memastikan apa yang terjadi dengan duit lily yang hilang. lega sikit  lily rasa hanya tunggu esok untuk lily buat keputusan.

3 February 2012
Setelah bertungkus lumus bermain dengan api dalam air bertarung untuk mendapatkan keadilan demi memuaskan hati lily, dengan senang hati dan malas nak fikir banyak, lily membuat keputusan bahawa lily ingin mengabaikan duit rm177 yang hilang tu.
finaly, ini adalah mutamat.

Huh ! penat lily menaip panjang lebar semata-mata nak luahkan dalam blog naif lily ni. biarlah lah rm177.** tu lily ibaratkan telah berhabis disalon atau bershopping walau hakikatnya lily dah lama tak ke salon. sebab... malas lily nak pergi bank isi borang, nak tunggu dia submit borang repot , pastu akan ambil masa seminggu sebulan baru duit akan di kembalikan...

Lily redha jela duit hilang tu makna bukan rezeki lily.. tapi dengan harapan , siapa yang hack lily sila lah kembalikan balik.. lily halal kan didunia dan diakhirat.

Harapan.
  • lily harap duit lily tak hilang mungkin salah faham dengan bank yang mengauto debitkan duit lily..
Nasihat.
  • Lily nasihatkan kepada peniaga online, sila berikan akaun anda kepada yang siyes buyer sahaja.. jangan sebarangan bagi no akaun anda.. macam-macam boleh berlaku zaman sekarang ni.. si percuri online bersepah !
Terima kasih sebab sudi baca enrty lily yang panjang berjela ni.. baru hari ni lily nak publish, bahkan ia sudah lama ditaip.

Peach no war !

Komi-Look | Baby Eye

Assalamualaikum^^

Brand:KOMI-LOOK
Series:Baby Eye
Diameter:18.0mm


Power Degree.: -0.00 
Life Span: 1 year











Harga : RM30 - FREE POSLAJU
Berminat??
Email : intanwandalaara@ymail.com

Komi-Look | Cornfield

Assalamualaikum^^

Brand:KOMI-LOOK
Series:Cornfield
Diameter:18.0mm


Power Degree.: -0.00 
Life Span: 1 year












Harga : RM25 - FREE POSLAJU
Berminat??
Email : intanwandalaara@ymail.com

Kilala Eye | Shiny

Assalamualaikum^^

Brand:Kilala
Series:Shiny
Diameter:18.2mm


Power Degree.: -0.00 
Life Span: 1 year










Harga : RM30 - FREE POSLAJU
Berminat??
Email : intanwandalaara@ymail.com

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

Assalamualaikum^^

Hello, Lily join Giveaway pulak hari, setelah sekian lama lily tak join.. dan baru-baru ni lily memang giveaway dari 2 orang blogger yang anjurkan giveaway tu.. kali ni harap-harap lily memang jugak, sebab sudah beberapa kali owner menjemput lily join giveaway yang lepas-lepas, tapi lily tak berkesampatan nak join, dan hari dia intive lily lagi.. so,dengan langkah kebijaksaan lily join sekarang..

Klik banner untuk join.

SYARAT-SYARATNYA

1) Mempunyai alamat di Malaysia.
2) Tak wajib follow Blog Cik Bunny dan like facebook fanpage.
3) Buat satu entri bertajuk "Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!" Tajuk lain selain ni akan di reject.
4) Copy banner giveaway DI SINI dan linkkan ke entri ni.
5) Letak link sponsor dalam entri:

6) Wajib like dan follow sponsor KECUALI dinyatakan untuk tidak wajib follow/like *pihak sponsor bukan sekadar menaja, tapi segelintir daripada mereka akan umumkan pemenang giveaway. So, please be alert k.
7) Tag kalau nak tag *tak wajib
8) Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.


Tarikh Tutup: 6 March 2012

p/s : 100% copy by owner.

Barbie Eye | Phantom

Assalamualaikum^^

Brand:Barbie Eye
Series:
Phantom
Diameter:15.8mm

Power Degree.: -0.00 
Life Span: 1 year







Harga : RM25 - FREE POSLAJU
Berminat??
Email : intanwandalaara@ymail.com


 
Malaysian Lifestyle Blogger| Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by Intan Saffyna